21 října 2009

Bloody Leviticus

Zdravím všechny příznivce metalu! Ano, právě dnes byla založena zcela nová kapela, která nese název Bloody Leviticus! Žánr této skupiny nemůže být jiný, než death metal, protože zakládajícími členy jsou lidé ve věku kolem 15 let, tedy : autor článku - Okomar "OZZY" Larsönen (zpěv), J. J. Kralický (kytara), Gimmi Tonny (klávesy). Ačkoli by se podle jmen mohlo zdát, že se jedná o vícenárodnostní složení, jsou všichni Češi.
Již v první den existence (při první zkoušce, kde jsme se definitivně rozhodli o názvu kapely) se podařilo vymyslet názvy tří nových hitů, což svědčí o velkém elánu, snaživosti a fantazii členů. U jedné z nich byl dokonce vymyšlen refrén, který všechny účastníky zkoušky doslova zvedal ze židlí.
Na zkoušce bohužel chyběl bubeník kapely Š.K. , který byl totiž do kapely přijat až poté. Ale nevadí - na bubny hrál prozatím kytarista J. J. Kralický, který dokázal, že to umí opravdu rozjet i u bubnů!
Texty nových skladeb (Sleeper, Crazy trolejbus, Plot na vráně) by měly být předvedeny již v pátek, kdy se nejspíše uskuteční další zkouška Bloody Leviticus. Do té doby se všichni usilovně snaží složit ke skladbám hudbu, případně vypomoci zpěvákovy "OZZYmu" s texty.
Právě začíná revoluce v hudbě !!!

2 komentáře:

  1. Tak už se těším, až vydáte první elpíčko!

    OdpovědětVymazat
  2. To ještě asi chvíli potrvá, potřebujeme finanční podporu, atd., ale snažíme se.

    OdpovědětVymazat